Vad vi gör?
Varje vecka samlas Aktiv Ungdom Sollentuna omkring 550 barn och ungdomar i olika aktiviteter runt om i Sollentuna. Vi har många olika aktiviteter för dig som gillar att röra på dig eller bara träffa dina kompisar. Det handlar om dans, parkour, gymnastik, teater, sång, musik och skapande. Det bästa är att: om du inte hittar det du söker i vårt utbud, kontakta oss gärna så hjälper vi dig att hitta ledare och lokal för ändamålet.

Som medlem!
Vi tvingar ingen att bli medlem men som medlem i Aktiv Ungdom får du vara med och påverka och bestämma på våra årsmöten, komma med förslag och idéer till verksamheten och vilka som ska sitta med i föreningens styrlese. Du är försäkrad på väg till och ifrån samt under tiden du är på Aktiv Ungdoms aktivitet. Du har även förtur till platserna inför nästa termin innan kurserna släpps på hemsidan.

Ledare!
Aktiv Ungdom Sollentuna är en ideell förening som växer och utvecklas och därför söker vi ständigt efter nya ledare till våra aktiviteter. Det spelar ingen roll om du är en ung gröngöling eller en erfaren pensionär, alla är välkomna. Våra ledare har alla olika bakgrund, utbildning och erfarehet. Det viktigaste är att du har ett intresse av att dela med dig av dina kunskaper.

Följ Aktiv Ungdom Sollentuna
på Facebook och Instagram för
få de allra senaste nyheterna.