Det är vi som jobbar på kontoret och tar
hand om alla kurser och er som medlemmar

Vi har ett fyrtiotal kurser på gång varje vår och höst. Det innebär mycket planering för att få logistiken att fungera, vilka kurser vi ska starta och behålla varje termin, vilka lokaler vi ska ha och det viktigaste av allt, att få tag på duktiga ledare. Det är ett helt underbart stimulerande jobb, att se hur kul våra barn och ungdomar har i våra kurser. 

Anci Westman
Verksamhetsansvarig.

Jag har jobbat med reklam och marknadsföring i många år. Det har gjort att jag är van att ha många bollar i luften och det är en stor fördel när jag jobbar på Aktiv Ungdom. Det är mig ni kan kontakta vid frågor och annat som rör våra kurser. 
Maila gärna om ni har frågor:
sollentuna@aktivungdom.se

Vivi-Anne Brunton
Ekonomiansvarig
Vikarie för Maud Johansson

Vivi-Anne vikarierar just nu för Maud som är sjukskriven. Vivi-Anne har många års erfarenhet som ekonomiansvarig för många stora företag.

Maud Johansson
Ekonomiansvarig.

Jag har arbetat på Aktiv Ungdom sedan 2011 och varit verksamhetsansvarig under tiden fram till år 2017 då vi flyttade till Västerås.
Där har jag mitt kontor och arbetar 30% med ekonomin. 

Min bakgrund har jag som bankkamrer i många år. Efter det flyttade vi utomlands och bodde i Waterloo, London och Chicago och var hemma med våra två söner i ett antal år.