Här kan du läsa om alla

Janina Prusek - Stachowicz
Piano och sång
Janina är född i Polen, utbildad i sång och piano vid Musikgymnasiet i Walbrzych och Musikhögskolan i Krakow. Hon har varit anställd på Operan i Munchen. I Sverige har hon studerat sång för prof. Kerstin Meyer och framträtt i kammarkonserter med Radiosymfonikern dir. Inger Nordebo Dahlqvist.
Sedan 2002 har hon varit verksam vid flera skolor såsom Kulturskolan, Östermalms Enskilda Musikskola och Aktiv Ungdom.

Jane Weiss 
Piano och sång
Jag heter Jane Weiss och arbetar som piano - och sånglärare.
Jag är behörig musiklärare och arbetar som det i grundskolan.
Jag skriver egen musik är singer/songwriter och är kassör i musikföreningen LilithEve.

Emma Bäcktröm
Teaterledare

Hej du!
Jag heter Emma Bäckström, är 24 år gammal och det är jag som håller i Aktiv Ungdoms teaterkurser. Jag är utbildad på Calle Flygare Teaterskola och har sysslat med teater i många år. Jag brinner för teater i alla dess former, men humor och komisk teater är jag extra förtjust i. Mest jobbar jag i humorgrupper med teater för scen och radio. Min filosofi med teater är således att teater ska vara KUL!
 På mina lektioner jobbar vi (förutom med att ha kul) med samarbete och gemenskap. För mig är det viktigt att bejaka varandra, ingen idé är en dålig idé!
I slutet av terminen visar vi upp vad vi jobbat med för nära och kära. Innehållet jobbar vi fram tillsammans och min målsättning och vision är att alla barnen ska få vara med och hitta på och bestämma i hela processen!

Nikolai Roshupkin
Robotbygg
"Hej framtidens skapare!

Mitt namn är Nikolai Roshupkin  och är utbildad civilingenjör.  Arbetad inom forskning och utveckling av elektronik.
Mitt intresse inom elektronikutveckling fick jag vid 8-9 årsålder när jagbörjade  besöka Moskvas Palats för Barn/ Ungdoms Kreativitet ett par gånger i veckan  och det var precis som ni kommer att göra på kvällstid efter skolan.
Alltså om man får intresse till teknik i sin ungdom/barndom, då blir det lättare att köra på.
Arbete som är rolig och intressant är man mindre trött på.
Jag önskar er att ni får intresse inom teknikutveckling också.

Hamid Fazeli
Judotränare
Undervisar hos Aktiv Ungdom i barnjudo och judo nyb-avanc. sen 2010. Jag är officiell representant för GongKwon YuSul i Sverige. Jag har tränat ca 30 år kampsport, har svart bälte i Judo, 2Dan i GongKwon, 3Dan i Daido Juku och 5Dan i Karate. Jag arrangerar tävlingen Freestyle combat open och är Huvuddomare.

Hasiko Millers
Pianoledare
 Jag är en legitimerad musiklärare. Jag har varit verksam på olika grundskolor runt om Stockholm sedan jag fick musiklärarexamen 2011. Min specialitet är sång och piano. Förutom musiklärarexamen började jag spela piano hos en privat pedagog när jag var fyra år.
Ser framemot att få undervisa era barn.
/Hisako

våra fantastiska ledare.

Malin Karlbom
Keyboard
Jag heter Malin och är din ledare i piano. Jag har spelat piano i över 15 år och musik är det bästa jag vet! Efter musikgymnasium har jag bl.a. studerat klassisk musik på Ågesta folkhögskola, frilansat som pianist och spelat med olika ensembler och är just student på Birkagådens klassiska musiklinje. Här på Aktiv Ungdom hoppas jag få dela med mig av mitt musikintresse och inspirera dig till upptäcka allt vad musik innebär. Jag ser fram emot att träffa dig och spela tillsammans!

Hans Hillforth
Gitarr och trummor
Hans Hillforth har 40 års erfarenhet som musiker och har turnerat och spelat in skivor. Han har tidigare undervisat som musik- och ämneslärare inom grundskolan och har även varit ansvarig för en öppen musikverkstad inom den kommunala fritidsverksamheten

Veronica Hwang
Piano och sång ledareVarmt välkomna, alla barn och ungdomar som vill hitta, aktivera och utveckla dina musikaliska talanger i glädje med mig hos Aktiv Ungdom!
Musik har funnits i mitt liv och blivit min dröm sedan jag började spela piano när jag var 7 år gammal. 
Jag har tidigare jobbat som körledare i 7 år i Stockholm och innan dess som pianospelare i 5 år i Seoul, Syd Korea. 
Det mest spännande ögonblicket är när det känns att jag inspirerar och uppmuntrar människor inom kreativa aktiviteter. 
Mina erfarenheter som kursledare sedan 2012 för elever i olika åldrar har givit mig också mycket inspiration och glädje.  
På min fritid frilansar jag inom röstträning och musikproduktion, samt skriver låtar på svenska, engelska och koreanska. 
Jag tycker om att engageras till kulturella och kreativa aktiviteter som ger mig extra energi. 
Därför jobbade jag som röstspelare av Pippi Långstrump, diktläsare, tolk på olika event och utställningar, och även som skådespelare för reklamar som jag tyckte jättekul. 
Just nu är jag också anställd som kursledare på Folkuniversitetet och lärare för IB-diplomprogrammet på Stockholm International School.