JANE SIEVÄNEN
Balettledare
Hej!
Jag heter Jane, jag är en dansare utbildad i klassisk balett och olika samtida dansstilar. Jag kommer ursprungligen från Finland, men jag har bott runt Stockholm och Uppsala i fem år nu. Just nu är jag väldigt entusiastisk över samkreativa processer och kallbad!
Som danslärare brinner jag för att skapa utrymme för dansglädje samt att lära ut grunderna i en hälsosam teknik. Jag har också mycket kunskap om bra uppvärmningsövningar för dansare som jag kommer att inkorporera i klasserna.

På Aktiv Ungdom Sollentuna undervisar jag i balett för 5-7 år, balett för 7-9 år och danslek för 3-5 år.
Varmt välkommen! :)

NICOLE SCHELLEKENS
Balettledare
Hej! 
Mitt namn är Nicole, jag är 25 år gammal och kommer ursprungligen från Nederländerna men jag har bott i Oslo de senaste 3 åren. Jag har dansat sedan jag var mycket ung och studerar för närvarande dans på Balettakademiens professionella dansarutbildning. Tidigare har jag studerat dans i både Oslo och Toronto.
Jag är en mycket tålmodig person som prioriterar dansglädjen på mina lektioner. Mitt mål är att lära barnen grundläggande balettteknik, musikalitet och disciplin. Att se barn växa i sina danskunskaper är något som ger mig den största känslan av tillfredsställelse. På Aktiv Ungdom Sollentuna undervisar jag i balett 5-7 år, balett 7-9 år och danslek 3-5 år.

 

Terminen startar v.36.