Hans Hillforth
Gitarr och trummor
Hans Hillforth har 40 års erfarenhet som musiker och har turnerat och spelat in skivor. Han har tidigare undervisat som musik- och ämneslärare inom grundskolan och har även varit ansvarig för en öppen musikverkstad inom den kommunala fritidsverksamheten

Johan Keiling
Gitarr
"Hej! Jag heter Johan och kommer från Tyskland. Som utbildad gitarrpedagog och musikproducent tittar jag tillbaka på en lång arbetslivserfarenhet. Jag gillar att dela med mig av mina kunskaper och erfarenheter som gitarrlärare och trivs väldigt bra i kontakt med barn och vuxna. Min fokus ligger alltid på en individuell och kreativ undervisning där elevernas egna intressen har högsta prioritet.”

Daniel Wennberg
Gitarr
"Jag heter Daniel Wennberg och har spelat gitarr i 17 år och är självlärd. Jag lyssnar och spelar ofta i olika musikstilar och försöker alltid bredda min kunskap både musikaliskt och tekniskt.  Jag har jobbat som gitarrlärare på ABF med elever i olika åldrar och kunskapsnivåer. Mitt mål är att hjälpa dig utveckla  ditt gitarrspelande utifrån din förmåga och ambitionsnivå och ge dig tips och råd hur du kan fortsätta på egen hand."