Hans Hillforth
Gitarr och trummor
Hans Hillforth har 40 års erfarenhet som musiker och har turnerat och spelat in skivor. Han har tidigare undervisat som musik- och ämneslärare inom grundskolan och har även varit ansvarig för en öppen musikverkstad inom den kommunala fritidsverksamheten

Adam Eriksson
Gitarr

"Hej! Mitt namn är Adam Eriksson. Jag är nyligen examinerad från Kungl. Musikhögskolan i Stockholm där jag gick masterprogrammet i komposition. Har även studerat gitarrspel på flera olika folkhögskolor. Jag spelar både klassisk- och elgitarr och tar gärna emot önskningar om vad ni vill spela. Jag ser mycket fram emot att träffa er och att dela med mig av min kunskap och spela musik ihop!"

Daniel Wennberg

Gitarr

"Jag heter Daniel Wennberg och har spelat gitarr i 17 år och är självlärd. Jag lyssnar och spelar ofta i olika musikstilar och försöker alltid bredda min kunskap både musikaliskt och tekniskt.  Jag har jobbat som gitarrlärare på ABF med elever i olika åldrar och kunskapsnivåer. Mitt mål är att hjälpa dig utveckla  ditt gitarrspelande utifrån din förmåga och ambitionsnivå och ge dig tips och råd hur du kan fortsätta på egen hand."