Jacqueline Laron
Gymnastikledare, pojkgruppen

Jag heter Jacqueline Larón och är 18 gammal. Jag själv har gått 5 år på gymnastik varav under 3 av de åren varit med och hjälpt till leda de yngre grupperna. Gymnastik är något som jag håller nära och tycker är väldigt kul!
Som en social person har jag lätt och tycker det är kul att träffa nya personer. Jag ser mig själv som en positiv och glad person med mycket energi. 
Genom gymnastiken har jag lärt mig att sätta upp mål och arbeta hårt för att uppnå dem och inte ge upp.


Sofie Adle
Gymnastikledare, pojkgruppen

Hej jag heter Sofie Adle, har över 20 års erfarenhet av att leda barn, ungdomar och unga vuxna i gymnastik. Har även tränat gymnastik själv på elitnivå i ungdomsåren. Det roligaste med gymnastik enligt mig är gemenskapen och sammanhållningen i gruppen men även att känna styrka och kontroll av kroppen. Att inspirera barn och ungdomar att göra saker de inte trodde var möjligt är väldigt häftigt och roligt. 
 

Elahe Tavakoli
Gymnastikledare

Jag heter Elahe och har varit ledare för barngrupper inom gymnastik sedan 2020. Idag är jag stolt ledare på Aktiv Ungdom och tränar även en tävlingsförberedande grupp via en annan gymnastikförening. I min träning är mitt främsta fokus att skapa en trygg atmosfär där övningarna byggs upp stegvis. Tillsammans i ledarteamet strävar vi efter att bygga upp en tillåtande, trygg och uppmuntrande kultur, så att alla utvecklas och har roligt! Det bästa med att vara gymnastikledare är att se barnen växa både som gymnaster och som människor.

Elli Kassiry
Gymnstikledare 

Gustaf Nordlöf 
Gymnastikledare