Brandon Sandén
Parkourledare på lördagar i Häggvik.
Brandon Sandén har över 10 års erfarenhet av parkour och har lärt ut till både barn och vuxna sedan 2012. Han startade sin resa som elev i Quality Movement och är idag en uppskattad medlem i teamet. Med sin positiva energi och breda kunskap ser han till att alla elever känner sig sedda och motiverade. Brandon är utbildad inom ADAPT Certifications, ett internationellt system för utbilda tränare i pedagogik och Parkour-coaching

Amadou Diallo
Parkourledare på lördagar i Häggvik.
Jag heter Amadou och jag har tränat parkour i ungefär 8 år. Parkour är min största passion. Jag tänker på det hela tiden. När jag är exempelvis utomlands letar jag efter lämpliga platser att utöva träningsmetoden. 
Det som jag älskar med parkour är själva friheten. Det finns inga regler som säger vad som är rätt eller fel. Du får själv bestämma dig för hur du vill ta dig över eller förbi hinder och det finns alltid olika sätt att göra det . Parkour kan dessutom utövas var som helst. På det sättet känns träningsmetoden väldigt unikt. 
Under dem här 8 åren har jag för det mesta blivit självlärd via Youtube. Förutom det har jag deltagit i parkour-eventet "Movement of Sweden 2015" i Sollentuna. Där fick jag träna tillsammans med nybörjare och även professionella utövare från hela världen. Jag har även tränat hos Parkourklubben "Street Mentality" i Sundbyberg.
Jag fortsätter att utveckla mig eftersom jag älskar känslan av att göra framsteg.
Vid sidan av detta har jag tränat Taekwondo i 9 år och jag tog mitt svarta bälte år 2018. Just nu pluggar jag till mitt körkort. I juni tog jag studenten och jag tänker studera vidare på Universitet. 


Rez Eskandari
Parkourledare på tisdagar i Tegelhagen.

Hej !
Jag heter Rez, är 21 år gammal pluggar på teknikprogrammet sista året på gymnasiet. Jag älskar Pakour och har tränat själv i ungefär 9 år och har varit tränare till barn från 6-17 år i ungefär 4 år . Jag är en motiverade tränare med positiv energi och gör mitt bästa att få ditt barn i första hand känna sig trygg hos oss och få lära sig Parkour på ett effektiv och roligt sätt . Mitt största mål för framtiden är att bli ingenjör.

David Persson
Parkourledare på tisdagar i Tegelhagen.

Hej. Jag heter David Persson, 23 år gammal, och jag är parkourtränare på Aktiv Ungdom Sollentuna.
Jag började med parkour när jag var 15 år och sedan dess har mitt intresse för träningsformen bara blivit starkare, och som det är nu finns det inget jag mår bättre av än träning och rörelse. Teorier och tankar som kommer från parkouren följer dessutom med utanför träningen. Saker som ärlighet, att inte ge upp när man tror att man inte orkar, etc.
Kommer bli kul om jag kan inspirera ungdomar och barn till samma sak.