Brandon Sandén
Parkourledare på lördagar i Häggvik.
Brandon Sandén har över 10 års erfarenhet av parkour och har lärt ut till både barn och vuxna sedan 2012. Han startade sin resa som elev i Quality Movement och är idag en uppskattad medlem i teamet. Med sin positiva energi och breda kunskap ser han till att alla elever känner sig sedda och motiverade. Brandon är utbildad inom ADAPT Certifications, ett internationellt system för utbilda tränare i pedagogik och Parkour-coaching

MATTIAS HEDVIK
Parkourledare på tisdagar och lördagar.
Mattias Började utöva Parkour vid 13 års ålder år 2016. Sedan dess har han utövat flera andra träningsformer, men märkte att parkour var det som han fann mest passion för.
Han fastnade tidigt för man så enkelt kan komma ner i ett flow state med sin rörelse i parkour träningarna. Individualiteten inom träningsformen d.v.s. hur parkour kan uppfattas och tillämpas så olika från person till person är någonting som han brinner mycket för.
Absolut viktigast är den filosofiska sidan av parkour och hur det tränas och uppfattas olika av alla, “att det är så individuellt”. Detta i kombination med communityn och "laget" skapar en sådan otroligt fin stämning i träningen som Mattias vill fortsätta ge liv till med sitt coachande.


Rez Eskandari
Parkourledare på tisdagar i Tegelhagen.

Hej !
Jag heter Rez, är 21 år gammal pluggar på teknikprogrammet sista året på gymnasiet. Jag älskar Pakour och har tränat själv i ungefär 9 år och har varit tränare till barn från 6-17 år i ungefär 4 år . Jag är en motiverade tränare med positiv energi och gör mitt bästa att få ditt barn i första hand känna sig trygg hos oss och få lära sig Parkour på ett effektiv och roligt sätt . Mitt största mål för framtiden är att bli ingenjör.

David Persson
Parkourledare på tisdagar i Tegelhagen.

Hej. Jag heter David Persson, 23 år gammal, och jag är parkourtränare på Aktiv Ungdom Sollentuna.
Jag började med parkour när jag var 15 år och sedan dess har mitt intresse för träningsformen bara blivit starkare, och som det är nu finns det inget jag mår bättre av än träning och rörelse. Teorier och tankar som kommer från parkouren följer dessutom med utanför träningen. Saker som ärlighet, att inte ge upp när man tror att man inte orkar, etc.
Kommer bli kul om jag kan inspirera ungdomar och barn till samma sak.