Brandon Sandén
Parkourledare på lördagar i Häggvik.
Brandon Sandén har över 10 års erfarenhet av parkour och har lärt ut till både barn och vuxna sedan 2012. Han startade sin resa som elev i Quality Movement och är idag en uppskattad medlem i teamet. Med sin positiva energi och breda kunskap ser han till att alla elever känner sig sedda och motiverade. Brandon är utbildad inom ADAPT Certifications, ett internationellt system för utbilda tränare i pedagogik och Parkour-coaching

Amadou Diallo
Parkourledare på lördagar i Häggvik.
Jag heter Amadou och jag har tränat parkour i ungefär 8 år. Parkour är min största passion. Jag tänker på det hela tiden. När jag är exempelvis utomlands letar jag efter lämpliga platser att utöva träningsmetoden. 
Det som jag älskar med parkour är själva friheten. Det finns inga regler som säger vad som är rätt eller fel. Du får själv bestämma dig för hur du vill ta dig över eller förbi hinder och det finns alltid olika sätt att göra det . Parkour kan dessutom utövas var som helst. På det sättet känns träningsmetoden väldigt unikt. 
Under dem här 8 åren har jag för det mesta blivit självlärd via Youtube. Förutom det har jag deltagit i parkour-eventet "Movement of Sweden 2015" i Sollentuna. Där fick jag träna tillsammans med nybörjare och även professionella utövare från hela världen. Jag har även tränat hos Parkourklubben "Street Mentality" i Sundbyberg.
Jag fortsätter att utveckla mig eftersom jag älskar känslan av att göra framsteg.
Vid sidan av detta har jag tränat Taekwondo i 9 år och jag tog mitt svarta bälte år 2018. Just nu pluggar jag till mitt körkort. I juni tog jag studenten och jag tänker studera vidare på Universitet. 


Jakob Sterner
Parkourledare på tisdagar i Tegelhagen.


Jag är 18 år och går tredje året på teknikprogrammet i Kista. Jag är en positiv grabb som gillar att vara fysiskt aktiv o hänga med vänner. Jag har tränat en blandning av parkour, freerunning och tricking de senaste sex åren hos Sollentunagymnasterna och Street Mentality. Jag har alltid gillat att röra på mig och fick ett intresse för parkour första gången jag blev introducerad till den. Det jag gillar med sporten är känslan av adrenalin och glädje jag får av att utföra olika hopp och tricks. Dessutom kan man utföra sporten överallt och det finns en härlig gemenskap bland utövarna.

Felix Wallin
Parkourledare på tisdagar i Tegelhagen.


Jag är 19 år och har tränat parkour i ungefär 8 år. Parkour är en stor hobby för mig. Det jag gillar mest med parkour är gemenskapen och att man hela tiden utvecklas eftersom parkour handlar mycket om problemlösning. Dessutom får man lära sig nya saker tillsammans med kompisarna. Innan jag började med parkour tävlade jag i gymnastik. Jag har alltid varigt fysiskt aktiv. Nu har tagit studenten och spenderar min tid på gymmet och hänger med vänner.