Brandon Sandén
Parkourledare på lördagar i Häggvik.
Brandon Sandén har över 10 års erfarenhet av parkour och har lärt ut till både barn och vuxna sedan 2012. Han startade sin resa som elev i Quality Movement och är idag en uppskattad medlem i teamet. Med sin positiva energi och breda kunskap ser han till att alla elever känner sig sedda och motiverade. Brandon är utbildad inom ADAPT Certifications, ett internationellt system för utbilda tränare i pedagogik och Parkour-coaching

Julian Brunnsteiner
Parkourledare på tisdagar i Tegelhagen.
Jag heter Julian och är 21 år gammal. Jag kommer att vara en av de två nya parkourledarna för barnen i Tegelhagen.
Jag kommer ursprungligen från Lappland, Finland coh flyttade till Sollentuna i september -23.
Jag har tränat parkour, klättring regelbundet i över 9 år  samt varit med med på parkourevents som ordnats runt om i världen. På den vägen har jag finslipat grundteknikerna samt de mer avancerade rörelserna.

Jag ser framemot att träffa era barn : )

Sami Haidari
Parkourledare på tisdagar i Tegelhagen.

Jag heter Sami Haidari, 19 år gammal, jag är nu parkourtränare på Aktiv Ungdom Sollentuna. Och jag började träna parkour när jag var 7 år gammal och lärde mig mesta rörelser inom parkour, gymnastik och akrobatik. Jag kan göra frandflip, backflip, sideflip och mycket mer. Jag har 13 års erfarenhet av parkour och gymnastik och kan lära ut på bra sätt till barn och ungdomar.

Välkomna till parkourträningen med mig!

Joel Fenix Z. Gradin
Parkourledare i Häggvik

Hej, jag heter Joel.
Jag kommer att vara coach för barnen i Häggvik.Jag är 18 år och har utövat parkour i över 9 år. 
Ända sedan jag var liten har rörelse alltid varit viktig för mig; att klättra, springa och hoppa är en stor del av mitt liv.
Med min erfarenhet hoppas jag kunna lära ut så mycket som möjligt.