Jane Weiss
Sång & Piano
Jag arbetar som piano - och sånglärare och är behörig musiklärare och arbetar som det i grundskolan.Jag skriver egen musik är singer/songwriter och är kassör i musikföreningen LilithEve.
Välkomna till mina lektioner : )

Victor Ericsson
Piano
"Hej! Mitt namn är Victor och jag är pianoledare här på Aktiv Ungdom. Jag har spelat piano och blockflöjt sedan jag var 7 år. Huvudsakligen har jag pluggat komposition men det innefattar en hel del pianospelande också. På mina lektioner hoppas jag att jag kan visa er en del av den ofantliga världen inom musik. Jag är väldigt öppen för alla sorts genrer och tar gärna emot önskningar om vad ni vill spela. Målet med lektionerna här är att ha kul och utforska musikens värld - inte enbart fokus på att bli så bra pianospelare som möjligt utan att tycka att piano ska vara roligt att spela (och då blir man ju oftast automatiskt bättre). Jag ser fram emot att lära ut så mycket jag kan om musik!"
 

Hannes Wiktorell
Piano
"Hej!
Jag heter Hannes Wiktorell.
Jag kommer ursprungligen från Göteborg men har bott i Stockholm de senaste åren för att plugga piano på Kaggeholms folkhögskola. Ända sen jag var liten så har musiken funnits med på ett eller annat vis. En sak som alltid bestått är pianospelet. Jag ser otroligt mycket fram emot att få lära känna och leda era barn här på Aktiv Ungdom."

Tom Schaeferdiek
Keyboard
”Hej!
Jag heter Tom Schaeferdiek och är 21 år gammal. Sedan barnsben har musik varit en stor del av mitt liv, jag har pluggat musik både på gymnasiet och sedan på folkhögskola.

Som person är jag utåtriktad, rolig och omtänksam och jag ser jättemycket fram emot att få leda några av era barn i keyboard.”

Leo Didon
Piano
Jag heter Leo, är 37 år och bor i Hammarby Sjöstad i Stockholm.
Jag kommer ifrån en musikalisk och konstnärlig familj där det funnits mycket glädje i att kunna musicera främst med pianospel.
Jag har alltid haft en stor passion för att spela piano, just att kunna improvisera och även gå vidare och utvecklas musikaliskt med musikteori och notläsning.
Jag studerar pedagogik samtidigt på Linnéuniversitetet på distans och håller mig aktiv med styrketräning på utegym och lyfter tunga stockar.
Jag tror även det är viktigt med lek och inte för mycket musikteori i början och att man har bakgrundskomp som man kan spela till.
Under de senaste åren har jag jobbat som musiklärare i grundskolan och även som pianopedagog på Kulturama i Hammarby Sjöstad.
På Kulturama hade jag både enskilda elever och i grupp med ensemblespel.

Nu hoppas jag kunna förmedla mina pianokunskaper på bästa sätt till kommande elever hos er på Aktiv ungdom i Sollentuna.