Jane Weiss
Sång & Piano
Jag arbetar som piano - och sånglärare och är behörig musiklärare och arbetar som det i grundskolan.Jag skriver egen musik är singer/songwriter och är kassör i musikföreningen LilithEve.
Välkomna till mina lektioner : )

Victor Ericsson
Piano
"Hej! Mitt namn är Victor och jag är pianoledare här på Aktiv Ungdom. Jag har spelat piano och blockflöjt sedan jag var 7 år. Huvudsakligen har jag pluggat komposition men det innefattar en hel del pianospelande också. På mina lektioner hoppas jag att jag kan visa er en del av den ofantliga världen inom musik. Jag är väldigt öppen för alla sorts genrer och tar gärna emot önskningar om vad ni vill spela. Målet med lektionerna här är att ha kul och utforska musikens värld - inte enbart fokus på att bli så bra pianospelare som möjligt utan att tycka att piano ska vara roligt att spela (och då blir man ju oftast automatiskt bättre). Jag ser fram emot att lära ut så mycket jag kan om musik!"
 

Janina Prusek - Stachowicz
Piano och sång
Janina är född i Polen, utbildad i sång och piano vid Musikgymnasiet i Walbrzych och Musikhögskolan i Krakow. Hon har varit anställd på Operan i Munchen. I Sverige har hon studerat sång för prof. Kerstin Meyer och framträtt i kammarkonserter med Radiosymfonikern dir. Inger Nordebo Dahlqvist.
Sedan 2002 har hon varit verksam vid flera skolor såsom Kulturskolan, Östermalms Enskilda Musikskola och Aktiv Ungdom.

Tom Schaeferdiek
Keyboard
”Hej!
Jag heter Tom Schaeferdiek och är 21 år gammal. Sedan barnsben har musik varit en stor del av mitt liv, jag har pluggat musik både på gymnasiet och sedan på folkhögskola.

Som person är jag utåtriktad, rolig och omtänksam och jag ser jättemycket fram emot att få leda några av era barn i keyboard.”

Karolina Andersson
Piano
"Karolina är utbildad sång och pianolärare på Kungliga Musikhögskolan och har lång erfarenhet av att undervisa både privat och som kursledare.
Hon frilansar även regelbundet som sångerska.”