Jane Weiss
Sång & Pianoledare i Edsvikskyrkan
Jag arbetar som piano - och sånglärare och är behörig musiklärare och arbetar som det i grundskolan.Jag skriver egen musik är singer/songwriter och är kassör i musikföreningen LilithEve.
Välkomna till mina lektioner : )

Ture Wester
Pianoledare i New Life

Jag heter Ture Gyllstad Wester och är pianoledare. Mitt mål med min undervisning är att få mina elever att känna samma passion för musik och lärande som jag gör. Därför arbetar jag alltid utifrån i vilken riktning eleven vill ta sitt musicerande. Det viktigaste är att ha kul med musiken. Jag har studerat musik i nästan 14 år. Jag började spela klassikt piano när jag var 6 år gammal och har sedan dess studerat alla möjliga genrer på Södra Latins gymnasie och sedan på Bromma Folkhögskolas musiklinje. Nu studerar jag jazz på Kungliga musikhögskolan i Stockholm.

Malin Andersson
Pianoledare i Silverdalskolan och New Life
Jag studerar sista året på SMI (Stockholms Musikpedagogiska Institut) för att bli pianopedagog. Jag undervisar i piano men sjunger även jazz och visor och har också spelat en hel del altfiol i olika orkestrar. I min pianoundervisning försöker jag arbeta med olika genrer, allt från klassiska stycken och visor till pop och improvisation. Det är en rolig utmaning att anpassa undervisningen och på så sätt hitta spelglädjen hos var och en av eleverna! Välkommen

Yuliana Andersson
Pianoledare i Svenska Kyrkan

Passionerade och kompetent lärare, Yuliana är utbildad i Ryssland som musikvetenskapare och pedagog i teori/piano. Under 20 år arbetat som lärare i piano och musikteori, mestadels undervisat till barn. Skapat några sånger och pianostycken i ”new age” stil.
Under kursen ska ni få lära er:
-få begrepp inom musikteori och lära er notläsning på ett kreativt och ”underhållande” sätt,
-prova på varierande repertoar för piano/keybord, beroende på era önskemål,
-ha en medveten lärande där lekfullt tillvägagångssätt tar en stor plats.
Varmt välkommen!

Tatiana Nikolopoulou
Pianoledare i Runbackaskolan

Mitt mål med undervisningen är att få eleverna att känna sig bekväma och utforska musikens spännande världen tillsammans.
Av den anledningen arbetar jag nära eleverna och stöttar dem att nå sina egna mål och potential. Jag har studerat piano och musikvetenskap med inriktning på neurodidaktik. Nu studerar jag piano master i Kungliga musikhögskolan i Stockholm.
Vänliga Hälsningar
Tatiana N.