Jane Weiss
Sång & Pianoledare
Jag arbetar som piano - och sånglärare och är behörig musiklärare och arbetar som det i grundskolan.Jag skriver egen musik är singer/songwriter och är kassör i musikföreningen LilithEve.
Välkomna till mina lektioner : )

Leo Didon
Pianoledare
Jag heter Leo, är 37 år och bor i Hammarby Sjöstad i Stockholm.Jag kommer ifrån en musikalisk och konstnärlig familj där det funnits mycket glädje i att kunna musicera främst med pianospel.Jag har alltid haft en stor passion för att spela piano, just att kunna improvisera och även gå vidare och utvecklas musikaliskt med musikteori och notläsning. Jag studerar pedagogik samtidigt på Linnéuniversitetet på distans och håller mig aktiv med styrketräning på utegym och lyfter tunga stockar.
Jag tror även det är viktigt med lek och inte för mycket musikteori i början och att man har bakgrundskomp som man kan spela till.
Under de senaste åren har jag jobbat som musiklärare i grundskolan och även som pianopedagog på Kulturama i Hammarby Sjöstad.
På Kulturama hade jag både enskilda elever och i grupp med ensemblespel.
Nu hoppas jag kunna förmedla mina pianokunskaper på bästa sätt till kommande elever hos er på Aktiv ungdom i Sollentuna.

Per Andersson
Pianoledare
Hej!
Jag heter Per Andersson. Född och uppvuxen i Sollentuna. Tillbringat några år djupt i dom norrländska skogarna, studerandes till först Musiker och sedan Musikpedagog. Jag undervisar alltid med upplevelsen i fokus och arbetar med målet att kunna vara spontan med sitt instrument! 
När jag inte undervisar i instrument så leder jag orkestern på Teater Satelliten och lägger gärna några timmar om dagen på matlagning!

// Pelle"

Patrik Holming
Pianoledare Distans
Efter uppväxt och skolbildning i Göteborg skaffade jag mig en omfattande internationell utbildning och erfarenhet som musiker och pedagog. 1998 avslutade jag mina studier i pianospel o musikpedagogik med en master med "utmärkt beröm" vid universitetet i Graz. Därefter har jag undervisat musik och pianospel på olika institutioner och skolor, även på universitet. I min undervisning söker jag utgå från eleven själv och hans individuella behov, detta då jag anser musik och instrumentalspel ska vara för alla och inte endast för de s.k. begåvade. I min metodik söker jag en stegvis utveckling av förmågor, där varje steg lägger grunden för nästa steg.