Jane Weiss
Sång & Pianoledare
Jag arbetar som piano - och sånglärare och är behörig musiklärare och arbetar som det i grundskolan.Jag skriver egen musik är singer/songwriter och är kassör i musikföreningen LilithEve.
Välkomna till mina lektioner : )

Leo Didon
Pianoledare
Jag heter Leo, är 37 år och bor i Hammarby Sjöstad i Stockholm.Jag kommer ifrån en musikalisk och konstnärlig familj där det funnits mycket glädje i att kunna musicera främst med pianospel.Jag har alltid haft en stor passion för att spela piano, just att kunna improvisera och även gå vidare och utvecklas musikaliskt med musikteori och notläsning. Jag studerar pedagogik samtidigt på Linnéuniversitetet på distans och håller mig aktiv med styrketräning på utegym och lyfter tunga stockar.
Jag tror även det är viktigt med lek och inte för mycket musikteori i början och att man har bakgrundskomp som man kan spela till.
Under de senaste åren har jag jobbat som musiklärare i grundskolan och även som pianopedagog på Kulturama i Hammarby Sjöstad.
På Kulturama hade jag både enskilda elever och i grupp med ensemblespel.
Nu hoppas jag kunna förmedla mina pianokunskaper på bästa sätt till kommande elever hos er på Aktiv ungdom i Sollentuna.

Frida Lif
Sång & Piano
Frida studerar just nu sitt sista år till musiklärare, och sångpedagog vid Kungl. Musikhögskolan i Stockholm. Innan hon började utbildningen arbetade hon på Aktiv Ungdom i Sollentuna som sång- och pianoledare. Nu är hon tillbaka med fler erfarenheter och nya kunskaper i sångmetodik. När Frida inte är i skolan frilansar hon som sångerska på dop, bröllop och begravningar. Hon är även sångerska i ett partyband, samt driver sitt eget artistprojekt med egenskrivet material.

Frida vill att hennes undervisning ska vara rolig och lärorik. Att eleverna ska utvecklas både musikaliskt och personligt. 

”Att undervisa är helt underbart! Eleverna lär mig minst lika mycket som jag lär dem”

Patrik Holming
Pianoledare Distans
Efter uppväxt och skolbildning i Göteborg skaffade jag mig en omfattande internationell utbildning och erfarenhet som musiker och pedagog. 1998 avslutade jag mina studier i pianospel o musikpedagogik med en master med "utmärkt beröm" vid universitetet i Graz. Därefter har jag undervisat musik och pianospel på olika institutioner och skolor, även på universitet. I min undervisning söker jag utgå från eleven själv och hans individuella behov, detta då jag anser musik och instrumentalspel ska vara för alla och inte endast för de s.k. begåvade. I min metodik söker jag en stegvis utveckling av förmågor, där varje steg lägger grunden för nästa steg.

Leonard Thinsz Jansson
Piano
Jag heter Leonard Thinsz Jansson och är pianoledare. Det bästa med musik är när det får vara lek och att det kan utveckla en människa både musikaliskt och personligt. Jag tror att musik kan vara en otroligt stark uttrycksform och piano är ett av de mest versitila instrumenten. Som pianopedagog vill jag blanda notläsning med improvisation och ge eleven verktyg till att utvecklas snabbt. Dessutom vill jag ge eleven möjlighet att gå från att reproducera ett notblad till att göra levande musik med sitt instrument. 

Jag har spelat piano sedan sex års ålder och har studerat musik på Södra Latins gymnasium och går nu på Kungliga musikhögskolan. Förutom det är jag aktiv som sångare och kompositör i olika sammanhang.