Jane Weiss
Sång & Piano
Jag arbetar som piano - och sånglärare och är behörig musiklärare och arbetar som det i grundskolan.Jag skriver egen musik är singer/songwriter och är kassör i musikföreningen LilithEve.
Välkomna till mina lektioner : )

Victor Ericsson
Piano
"Hej! Mitt namn är Victor och jag är pianoledare här på Aktiv Ungdom. Jag har spelat piano och blockflöjt sedan jag var 7 år. Huvudsakligen har jag pluggat komposition men det innefattar en hel del pianospelande också. På mina lektioner hoppas jag att jag kan visa er en del av den ofantliga världen inom musik. Jag är väldigt öppen för alla sorts genrer och tar gärna emot önskningar om vad ni vill spela. Målet med lektionerna här är att ha kul och utforska musikens värld - inte enbart fokus på att bli så bra pianospelare som möjligt utan att tycka att piano ska vara roligt att spela (och då blir man ju oftast automatiskt bättre). Jag ser fram emot att lära ut så mycket jag kan om musik!"
 

Gustav Bjurhager

Piano

"Hej!
Jag heter Gustav Bjurhager. Jag har lärt ut piano i ca 10 år. Jag har studerat till pianopedagog på Stockholms Musikpedagogiska Institut och gått två år på Birkagårdens musikfolkhögskola med klassisk inriktning. Jag brukar utgå ifrån elevens önskemål om låtar eftersom det oftast blir roligare att jobba med låtarna då liksom. Jag brukar inkludera uppvärmningar i början av lektionen som bygger på att förbereda sig inför låten vi ska spela. Är det roligt brukar det gå bra! Vi ses vid pianot!"

Leo Didon
Piano
Jag heter Leo, är 37 år och bor i Hammarby Sjöstad i Stockholm.
Jag kommer ifrån en musikalisk och konstnärlig familj där det funnits mycket glädje i att kunna musicera främst med pianospel.
Jag har alltid haft en stor passion för att spela piano, just att kunna improvisera och även gå vidare och utvecklas musikaliskt med musikteori och notläsning.
Jag studerar pedagogik samtidigt på Linnéuniversitetet på distans och håller mig aktiv med styrketräning på utegym och lyfter tunga stockar.
Jag tror även det är viktigt med lek och inte för mycket musikteori i början och att man har bakgrundskomp som man kan spela till.
Under de senaste åren har jag jobbat som musiklärare i grundskolan och även som pianopedagog på Kulturama i Hammarby Sjöstad.
På Kulturama hade jag både enskilda elever och i grupp med ensemblespel.

Nu hoppas jag kunna förmedla mina pianokunskaper på bästa sätt till kommande elever hos er på Aktiv ungdom i Sollentuna.