Liza  Czarnecki
Teaterledare
 
Liza heter jag och har tidigare studerat skådespelarutbildningen vid Sigtuna folkhögskola, medverkat i kortfilmer, scenproduktioner och jobbat som teaterledare. Som barn var jag blyg, men så hittade jag teatern och på scenen vågade jag synas och höras. Min ambition är att teater ska vara både lättsamt och utmanande, men framför allt glädjefyllt - någonting roligt vi gör tillsammans. Med ett stort engagemang att dela med mig av allt det fina teatern har gett mig ser jag så fram emot att lära känna alla härliga teaterbarn i vår! 

Maggie Moberg
Teaterledare
 
I fyraårsåldern såg jag en teateruppsättning med Uffe Larsson (svensk skådespelare/komiker 1956-2009) i samarbete med Folktandvården. Där och då blev jag förälskad i teater och började gå på privatlektioner hos Uffe. I samma veva började jag ta danslektioner flera dagar i veckan och åkte ofta på tävlingar under helgerna.
Så följde sju år i Täbys första musikklass. Därefter några år på Wallmans salonger och sedermera två års utbildning på Calle Flygare.
Då jag älskar kreativitetens värld har jag prövat på det mesta. Tv, teater, musikal, film, reklam, artisteri med mera.
Med femton syskonbarn och efter att ha jobbat som lärare under ett par år skulle jag kalla mig barnvan fastän jag inte har några egna.
Under senare tid har det blivit historisk och utbildande uppsättning i en av Visbys ruiner samt spökvandringar ett par år. Jag har också jobbat på Liseberg och Gröna lund med roller i riktigt läskiga skräckhus. Dock ska jag inte skrämma Sollentunas barn / ungdomar. Eller ja, inte med flit iallafall